Onze diensten

Let’s show you what we can do!

Websites & Web applications — Design — E-Commerce — SEO Websites — Web applications — Design — E-Commerce — SEO

Wij creëren en ondersteunen webplatformen en websites

Onze specialisaties zijn technisch complexe websites en platformen gericht op een grote gebruikersgroep.

Webplatformen en websites

Mobiele- en web Applicaties

Wij creëren en ondersteunen mobiele- en webapplicaties op maat

om jouw bedrijf te versterken en winstgevender te maken.

Immersieve ervaringen

Nood aan innovatieve out of the box elementen?
Kom met ons sparren om te praten over gamification, configuratoren of custom softwareoplossingen!

Onze diensten

Laten we iets dieper graven

App development

App-ontwikkeling is een dynamisch en innovatief veld dat zich richt op het creëren van softwaretoepassingen voor mobiele apparaten. In dit tijdperk, waarin smartphones en tablets een integraal onderdeel vormen van ons dagelijks leven, speelt app-ontwikkeling een cruciale rol in het vormgeven van onze digitale ervaringen.

App design | UX-UI

App design is een fascinerende en essentiële discipline in onze digitale wereld. Het gaat om veel meer dan alleen het uiterlijk; het is een diepgaand proces waarbij gebruiksgemak, functionaliteit en esthetiek samenkomen.

Web development

Frontend en backend development zijn twee cruciale aspecten van het bouwen van webplatformen. De frontend, vaak het ‘gezicht’ van de website, omvat alles wat de gebruiker direct ziet en mee interacteert: van het design en de lay-out tot interactieve elementen. Aan de andere kant werkt de backend, het ‘brein’ van de website, achter de schermen. Deze omvat servers, databases, en applicaties die nodig zijn om het webplatform te laten functioneren.

Webdesign | UX-UI

Anno 2024 heeft webdesign een opmerkelijke evolutie doorgemaakt, waarbij de focus op gebruikerservaring en interactief ontwerp sterker dan ooit is. Met de opkomst van geavanceerde technologieën zoals AI en VR, zijn websites niet alleen functioneler geworden, maar bieden ze ook een meeslepende en gepersonaliseerde ervaring. 

Workshops

Wij voorzien strategische workshops omtrent enkele zaken. Zo voorzien we service design, User experience workshops om jouw idee om te zetten naar een tastbaar concept. Daarnaast voorzien we ook business workshops om te kijken of jouw concept haalbaar is.

Digitale ontzorging

Digitale ontzorging is als een technologische butler voor je bedrijf: het neemt alle digitale taken en uitdagingen van je over, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Stel je voor dat complexe IT-systemen, online marketing, websitebeheer, en zelfs social media activiteiten allemaal soepel en efficiënt worden beheerd zonder dat jij je er druk over hoeft te maken.

Games en gamifications

In de huidige markt, waar de gamesector groter is dan de filmindustrie, denken wij actief met u mee over het gamificeren van uw app of webplatform. Ons doel is om uw merk op de juiste manier te presenteren en een positieve return on investment (ROI) te realiseren. Voor meer complexe games werken wij samen met ons partnernetwerk, gespecialiseerd in 3D-visualisaties en contextualisering, om zo een rijke en meeslepende ervaring te bieden.

Proof of concept

Heb je een minimaal product nodig om naar investeerders te stappen? Twijfel niet, wij maken jouw POC!

Genoeg over ons

Klaar om ons succesverhaal zelf te ervaren? Gewoon even jouw ei kwijt geraken?

Laat het ons weten, we willen jou graag leren kennen!

Neem nu contact met ons op en maak deel uit van onze reis!