Disclaimer

De informatie op deze website van Prodigiz is alleen bedoeld om informatie te verschaffen over de diensten die zij aanbiedt. Prodigiz doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de website correct, volledig en up-to-date is. Echter, Prodigiz kan niet garanderen dat de informatie op elk moment compleet, juist of actueel is. Prodigiz behoudt zich het recht voor om de informatie op de website op elk moment aan te passen, te veranderen of te verwijderen zonder verdere kennisgeving en zonder aansprakelijkheid.

Prodigiz sluit uitdrukkelijk elke waarborg of garantie uit in verband met de informatie op de website, voor zover wettelijk toegestaan. Prodigiz kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op de website. Het auteursrecht op alle informatie op de website berust bij Prodigiz en mag niet worden gereproduceerd of gedeeld zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van Prodigiz. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met de toepasselijkheid van Belgisch recht in de verhouding tussen Prodigiz en uzelf.

Alle informatie of gegevens die door gebruikers van deze website aan Prodigiz worden verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt alleen gebruikt om Prodigiz in staat te stellen uw vragen en/of opmerkingen efficiënt te behandelen en onze dienstverlening te verbeteren en te personaliseren. In geen geval zal deze informatie worden gedeeld met derden zonder uw voorafgaande toestemming.